Rekommenderade hotell

Detta hotell har ett utmärkt läge med närhet till både turistattraktioner och goda affärslägen. Njut av ett av de 414 eleganta rummen och den underbara simbassängen “uppe bland molnen”. Boka nu!

Warszawas mesta hotell och destination sedan 1901, med ett prestigefullt läge precis intill Presidentpalatset och nära gamla stan. Här erbjuds en intim atmosfär kombinerat med art déco-inredning och skräddarsydda tjänster. Boka nu!

Ditt eget hem på resan. Bara några steg från de livligaste barerna och caféerna, Łazienkiparken och gamla stan. Det här är din plats i hjärtat av Warszawa. Boka nu!

Må bra mitt i Warszawa. Upptäck känslan av välmående för alla dina sinnen på nyrenoverade Westin Warsaw. Boka nu!

Mitt i hjärtat av Polens huvudstad erbjuder detta hotell 523 nyrenoverade rum, 21 mötesrum och fem barer och restauranger. Boka nu!

Ett vackert renoverat art déco-mästerverk mitt i Warszawa, med närhet till stadens affärsliv, underhållning, historiska platser och shoppingområden. Boka nu!

 

Helrenoverat lyxhotell ritat i samarbete med den berömde franske arkitekten Didier Gomez, beläget i själva hjärtat av Warszawa. Boka nu!

DoubleTree by Hilton

Beläget i en lugn landskapsträdgård, med bekväma gästrum, trädgårdsrestaurang, ett förstklassigt spa och en fitness & wellness-anläggning. Boka nu!

Golden Tulip Warsaw Hotel

Det här hotellet ligger mitt i stadskärnan och Warszawas affärsdistrikt. Här finns 143 rymliga, moderna och bekväma gästrum och åtta multifunktionella konferensrum. Boka nu!

Ett hotell beläget precis på tröskeln till Frédéric Chopin-flygplatsen, med viktiga turistattraktioner bara 20-30 minuter bort. Boka nu!

Ett modernt stadshotell på 26 våningar. ”Executive Lounge”, 3 000 kvadratmeter fitness, pool & spa samt kasino, mitt i stadens centrala affärsområde. Boka nu!

Detta hotell ligger strax intill Warszawas största shoppingcentrum och affärsområden och är perfekt för den som vill göra affärer mitt i city. Boka nu!

Ett bekvämt beläget hotell där du kan bo i ett av 299 högkvalitativa rum, med trevlig service och det bästa Warszawa har att erbjuda. Boka nu!

Beläget i ett av stadens snabbväxande affärsområden, fem kilometer från stadskärnan och tre kilometer från Frédéric Chopin-flygplatsen. Hotellet erbjuder 117 bekväma rum. Boka nu!

Mitt i stadens hjärta är detta hotell idealiskt både för affärsresande och turister, som kommer att älska den enastående utsikten över huvudstadens stadskärna. Boka nu!

Det här hotellet är beläget fyra kilometer från stadskärnan och två kilometer från Frédéric Chopin-flygplatsen, och har en professionell konferensanläggning för över 700 personer. Boka nu!

Hotellet ligger i stadsdelen Praga och erbjuder 228 rymliga gästrum och restaurang Nova som rymmer upp till 120 personer. Boka nu!

Hotellet är beläget vid Kungliga vägen i Warszawa och erbjuder 225 rum och restaurangen ”4 Zmysły” med plats för upp till 120 personer. Boka nu!

Inte långt från Chopin-flygplatsen och bara 1,5 kilometer från mässhallen EXPO XXI ligger detta hotell med 170 rum med luftkonditionering och internetanslutning. Boka nu!

Hotellet ligger precis intill den idylliska ingången till gamla stan i Warszawa och har 333 bekväma rum med trådlöst internet. Boka nu!

Campanile Warsaw Hotel

Det här hotellet är centralt beläget, så det är lätt att hitta hit. Hotell Campanile har totalt 194 rum och flera seminarierum för professionella, formella och informella evenemang. Boka nu!

Bara några steg från gamla stan och huvudstadens affärsdistrikt ligger detta hotell med 189 bekväma luftkonditionerade rum och sex konferensrum. Boka nu!

Detta moderna hotell erbjuder ett bekvämt boende i östra Warszawa, i närheten av nationalstadion PGE Narodowy. Boka nu!

Det här hotellet ligger intill Wisłan, bara 15 minuters promenad från nationalstadion och med goda förbindelser till stadskärnan. Boka nu!

Inte långt från Chopin-flygplatsen ligger detta hotell, där gästerna har nära till mässhallen EXPO XXI. Boka nu!

Premiere Classe Warszawa
Ett budgethotell i city. Nära till viktiga attraktioner och kommunikationer. Med 126 rum kan hotellet ta emot grupper i alla storlekar. Boka nu!